Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Browniek

Csokis Brownie

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vizet egy tálba öntjük, hozzáadjuk a kakaóport és a margarint, majd a keveréket tűzre tesszük, és forrásig hevítjük. Ekkor levesszük a tűzről, hozzáadjuk a cukrot, és alaposan elkeverjük. Ezután a lisztet és a szódaport is a keverékhez adjuk, majd folyamatos keverés mellett hozzákeverjük a joghurtot és az egész tojásokat is, amíg egynemű masszát nem […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.02.23.

Tészta

Tetejére

Elkészítése

A vizet egy tálba öntjük, hozzáadjuk a kakaóport és a margarint, majd a keveréket tűzre tesszük, és forrásig hevítjük. Ekkor levesszük a tűzről, hozzáadjuk a cukrot, és alaposan elkeverjük. Ezután a lisztet és a szódaport is a keverékhez adjuk, majd folyamatos keverés mellett hozzákeverjük a joghurtot és az egész tojásokat is, amíg egynemű masszát nem kapunk.

Egy közepes méretű tepsit sütőpapírral kibélelünk, a massza felét beleöntjük, majd rászórjuk az apróra tördelt csokoládét. A maradék masszát ráöntjük, hogy teljesen befedje.

Az előmelegített sütőben, 170 fokon kb. 25 percig sütjük, amíg a sütemény megszilárdul. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy elkészült-e.

Csokoládés máz elkészítése:

A csokoládét, a margarint, a joghurtot, a porcukrot és a kakaóport gőz felett megolvasztjuk. Addig keverjük, amíg sima, fényes mázat nem kapunk. A végén az apróra vagdalt mogyorót is hozzákeverjük.

A megsült süteményt kockákra vágjuk, majd a mogyorós csokoládémázzal leöntjük. Hagyjuk, hogy a máz megszilárduljon a sütemény tetején.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is