Elkészítése
A margarint megolvasztjuk, és robotgéppel elkeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojást. Ezután a lisztet, a sót és a sütőport is alaposan eldolgozzuk a masszában. Ha a tészta túl sűrű lenne, egy kevés tejet adhatunk hozzá. Amikor a tészta sima állagú, a robotgépet félretesszük.
A masszához végül hozzáadjuk a durvára vágott diót és a kockára tört csokoládét, majd fakanállal jól összekeverjük. Teáskanállal halmokat rakunk a sütőpapírral kibélelt tepsibe, ügyelve arra, hogy elegendő távolságot hagyjunk közöttük, mert a sütik sütés közben megnőnek.
Előmelegített sütőben, 170 fokon kb. 12-14 percig sütjük, amíg a sütik szépen megszilárdulnak és enyhén aranybarnák lesznek. Miután megsültek, a tepsiből óvatosan kiszedjük őket, és hagyjuk teljesen kihűlni.
Közben vízgőz felett megolvasztjuk a margarint és a tortabevonó csokoládét, majd a süteményeket meglocsoljuk az olvasztott csokoládéval. Hagyjuk, hogy a csokoládé kb. 20 perc alatt megszilárduljon, és már tálalhatjuk is ezeket az ínycsiklandó falatokat.
Jó étvágyat kívánunk!
