Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A margarint megolvasztjuk, és robotgéppel elkeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojást. Ezután a lisztet, a sót és a sütőport is alaposan eldolgozzuk a masszában. Ha a tészta túl sűrű lenne, egy kevés tejet adhatunk hozzá. Amikor a tészta sima állagú, a robotgépet félretesszük. A masszához végül hozzáadjuk a durvára vágott diót és a kockára […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.02.22.

Hozzávalók

Tetejére

Elkészítése

A margarint megolvasztjuk, és robotgéppel elkeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojást. Ezután a lisztet, a sót és a sütőport is alaposan eldolgozzuk a masszában. Ha a tészta túl sűrű lenne, egy kevés tejet adhatunk hozzá. Amikor a tészta sima állagú, a robotgépet félretesszük.

A masszához végül hozzáadjuk a durvára vágott diót és a kockára tört csokoládét, majd fakanállal jól összekeverjük. Teáskanállal halmokat rakunk a sütőpapírral kibélelt tepsibe, ügyelve arra, hogy elegendő távolságot hagyjunk közöttük, mert a sütik sütés közben megnőnek.

Előmelegített sütőben, 170 fokon kb. 12-14 percig sütjük, amíg a sütik szépen megszilárdulnak és enyhén aranybarnák lesznek. Miután megsültek, a tepsiből óvatosan kiszedjük őket, és hagyjuk teljesen kihűlni.

Közben vízgőz felett megolvasztjuk a margarint és a tortabevonó csokoládét, majd a süteményeket meglocsoljuk az olvasztott csokoládéval. Hagyjuk, hogy a csokoládé kb. 20 perc alatt megszilárduljon, és már tálalhatjuk is ezeket az ínycsiklandó falatokat.

Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Amerikai Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is