Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Tészta: 180 g darált dió 180 g porcukor 8 tojás 2 ek holland kakaópor 1 csomag sütőpor Máz: 150 g margarin 1 ek tej 150 g porcukor 3 ek holland kakaópor Elkészítése: A tojásfehérjékből és egy csipet sóból kemény habot verünk. A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük. A darált diót, kakaót és a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
55 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2014.12.27.

Elkészítése

Hozzávalók:
Tészta:

  • 180 g darált dió
  • 180 g porcukor
  • 8 tojás
  • 2 ek holland kakaópor
  • 1 csomag sütőpor

Máz:

  • 150 g margarin
  • 1 ek tej
  • 150 g porcukor
  • 3 ek holland kakaópor


Elkészítése:

A tojásfehérjékből és egy csipet sóból kemény habot verünk. A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük. A darált diót, kakaót és a sütőport összekeverjük és hozzáadjuk a tojás sárgákhoz. Alaposan átkavarjuk és végül hozzáadjuk a felvert tojásfehérjét is. Lazán összekeverjük. Előmelegített sütőben 180 fokon sütőpapírral bélelt tepsiben kb 40 perc alatt megsütjük.

A margarint és a tejet egy kis edényben felolvasztjuk, hozzáadjuk a cukrot és a kakaót és felforraljuk. Még melegen ráöntjük a kihűlt süteményre és legalább 1 órára hűvös helyre rakjuk. Vizes késsel szeleteljük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is