A tésztát elosztjuk és mindkét lapot kinyújtjuk tepsi méretűre vagy az én esetemben 2 darab picit nagyobb kört vágunk/szabunk ki mint, amekkora a tortasütőnk (sütés közben összeugrik kissé a tészta).
Egyenként, mindkét lapot villával szurkáljuk meg és előmelegített sütőben, sütőpapírral borított tepsi hátán kb 10-15 perc alatt 190 fokon süstük meg, majd hagyjuk kihűlni.
A krémport a hideg tejjel keverjük össze és géppel alaposan dolgozzuk ki, amíg el nem éri a kívánt állagot.
A jól behűtött habtejszínt verjük fel keményre.
A csokimázhoz a csokit tördeljük össze, tegyük hozzá a vajat és mikróban vagy gőz fölött olvasszuk fel és alaposan keverjük össze. Aki szereti, tehet bele egy minimális rumaromát is.
Az egyik lapot kenjük meg a csokival és miután kicsit megdermedt vágjuk fel annyi részre, amennyi szelet tortát szeretnénk.
A sima kihűlt leveles tésztát rakjuk tálcára és tegyük rá a tortaforma oldalát. Öntsük bele a krémes krémjét, simítsuk el, majd a hab következik, szintén simítsuk el, legvégül pedig az előre felszeletelt csokimázas leveles tésztát.
Ezután már csak azt kell kibírni, hogy ne essünk neki, hiszen csak másnapra fog a tészta kicsit megpuhulni
Jó sütizést mindenkinek!