Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Előkészítjük a tepsit (30 x 40 cm) sütőpapírral kibélelve, majd előmelegítjük a sütőt 180 fokra. A tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. A lisztet a kakaóval összekeverjük, majd a masszához szitáljuk és alaposan eldolgozzuk. A tésztát a tepsibe öntjük, a tetejét elsimítjuk, és a sütő középső részében készre sütjük. Amikor a tészta […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2012.12.16.

T

Töltelékhez

Krémhez

Ezenkívül

Elkészítése

Előkészítjük a tepsit (30 x 40 cm) sütőpapírral kibélelve, majd előmelegítjük a sütőt 180 fokra. A tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. A lisztet a kakaóval összekeverjük, majd a masszához szitáljuk és alaposan eldolgozzuk. A tésztát a tepsibe öntjük, a tetejét elsimítjuk, és a sütő középső részében készre sütjük. Amikor a tészta megsült, porcukorral meghintett munkalapra borítjuk és hosszában kettévágjuk.

Az egyik tésztalapot megkenjük lekvárral, majd a másik lapot ráfektetjük. A krémhez a tejszínt a porcukorral, a fahéjjal és a habfixálóval kemény habbá verjük, majd egyenletesen elsimítjuk a tésztán. A gesztenyemasszát a porcukorral és a rumaromával jól elkeverjük, majd fagyasztóban lehűtjük egy kicsit, hogy könnyebben tudjuk reszelni. A krémre reszeljük a gesztenyemasszát, végül megolvasztott tortabevonóval díszítjük a süteményt.

Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Karácsonyi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is