A töltelék hozzávalóit előző este összekeverjük és betesszük a hűtőbe.
A tészta elkészítéséhez a száraz hozzávalókat összekeverjük, majd a vajjal elmorzsoljuk. Hozzáadjuk a tojásokat, és alaposan összegyúrjuk. Ha a tészta nehezen állna össze, kevés tejet is adhatunk hozzá.
Miután a tésztát elkészítettük, kettéosztjuk. Az egyik felét folpackba csomagolva betesszük a hűtőbe pihenni. A másik felét fél cm vastagra nyújtjuk, és 7 cm átmérőjű kerek formával kiszaggatjuk.
Minden egyes kiszaggatott tészta közepébe diónyi tölteléket helyezünk, majd a tésztát jól összenyomkodjuk az illesztésnél, és gömbölyűre formázzuk. Ezt követően a tenyerünkkel kicsit lenyomjuk a tésztát.
A kész gombócokat sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, egymástól távolabbra, mivel sütés közben növekedni fognak. 170 fokra előmelegített sütőben 13-15 perc alatt aranybarnára sütjük.
Ugyanezt a folyamatot megismételjük a tészta másik felével is.
Az elkészült süteményeket hagyjuk kihűlni, majd tálalhatjuk.