Elkészítése
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd négy egyenlő részre osztjuk. Minden részből gáztepsi nagyságú lapokat nyújtunk, és a tepsi hátulján, előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 20 perc alatt megsütjük a lapokat.
A krémhez a tejet melegíteni kezdjük, hozzáadjuk a margarint, és amikor felforrt, hozzákeverjük a többi alapanyagot (a lekvár kivételével). Alaposan elkeverjük, majd levesszük a tűzről és hagyjuk kihűlni.
Összeállítás:
1. Az első lapot megkenjük lekvárral.
2. Erre helyezzük a második lapot, és rákenjük a csokoládés krémet.
3. Ismét lap következik, amelyet lekvárral kenünk meg, majd befedjük a negyedik lappal.
A tetejére csokoládémázat tehetünk, amely még ízletesebbé varázsolja a süteményt. A desszertet minimum egy éjszakára pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek és a lapok megpuhuljanak.

