Piskóta elkészítése
A tojásokat a cukorral habosra verjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a kakaóport és a szódabikarbónát. A masszát egy 27 cm-es, sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben készre sütjük. A megsült piskótát hagyjuk teljesen kihűlni, majd három lapba vágjuk.
Krém elkészítése
A margarint habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a kakaóport és a rumaromát. A krémet simára dolgozzuk.
Összeállítás
A piskótalapok közül kettőt megkenünk a kakaós krémmel, majd egymásra helyezzük őket. A harmadik lap tetejét mogyorókrémmel vonjuk be, végül megszórjuk kókuszreszelékkel. A tortát hűtőbe tesszük legalább egy órára, hogy szépen szeletelhető legyen.
Tipp
Ha különlegesebbé szeretnénk tenni, a krémbe aprított mogyorót is keverhetünk. Hidegen, friss gyümölccsel tálalva még finomabb.