Elkészítése
Hozzávalók:
- 2 pohár natúr joghurt
- 1 pohár kristálycukor
- 1 pohár étolaj
- 4 pohár liszt
- 2 tojás
- 1 csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csipet só
- 100-150 g apróra tört csoki
Elkészítése:
A joghurtokat egy keverőtálba öntjük, és beleütjük a tojásokat. Hozzáadjuk a cukrot, a sót, és pár perc alatt habverővel összekeverjük, majd beletesszük az olajat is.
A sütőporral elkevert lisztet fakanállal belekeverjük, végül a csoki darabokat hozzáadjuk. A piskótatésztához hasonló sűrűségű tésztát kell kapnunk, ha nem annyira folyós, akkor pici tejjel lazíthatunk rajta.
Muffin formába kanalazzuk, 180 fokon kb. 20 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e.

