Elkészítése
A sütőt 190 fokra előmelegítjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral, fahéjjal, sóval, kakaóporral és cukorral. Körülbelül fél tábla jó minőségű étcsokoládét egy zacskóba tesszük, majd egy nyújtófával kis darabokra törjük. A csokoládédarabokat a lisztes keverékhez adjuk. Egy másik tálban a tejet, vajat és tojásokat nagyjából elkeverjük – azaz nem habosra. Belereszeljük a narancsok héját. A narancsok húsát (a fehér hártya nélkül) apró darabokra vágjuk, vagy botmixerrel kissé eldolgozzuk. Hozzáadjuk a nedves masszához, amit ezután a liszthez keverünk. Egy muffinformát kibélelünk papírkosárkákkal, és megtöltjük a masszával a formák két-harmadáig. Kb. 20 percig sütjük, majd rácson hagyjuk hűlni.
