Elkészítése
Tészta:
A tojások sárgáját a cukorral és a forró vízzel habosra keverjük. A lisztet, a kakaót és a szódabikarbónát összeszitáljuk, majd óvatosan a tojásos keverékhez adjuk. Végül a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és lazán a masszába forgatjuk.
A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe (kb. 30×40 cm-es) öntjük, és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 20-25 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy elkészült-e. A megsült tésztát teljesen kihűtjük, majd keresztben kettévágjuk.
Krém:
A pudingport a tejben, cukor nélkül sűrűre főzzük, majd teljesen kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, és kanalanként a kihűlt pudinghoz adjuk, hogy egységes, sima krémet kapjunk.
A krémet két részre osztjuk. Az egyik adaghoz az olvasztott fehér csokoládét keverjük, a másikhoz pedig az olvasztott étcsokoládét vagy a kakaót. Mindkét krémet alaposan elkeverjük.
Összeállítás:
Az alsó kakaós lapot az étcsokoládés krémmel megkenjük, majd ráhelyezzük a második kakaós lapot. Erre a fehércsokoládés krémet simítjuk.
Díszítés:
A sütemény tetejét csokidarával vagy csokiforgáccsal megszórjuk.
Tálalás:
Hűtőbe tesszük legalább 2 órára, hogy a krémek megszilárduljanak, majd szeletelve kínáljuk.

