Elkészítése
A tojást nagyon habosra keverem a cukorral és a vaníliás cukorral, majd beleszitálom a sütőporos kakaós lisztet. Három egyforma lapot sütök belőle 30×22 cm-es tepsiben, a sütési idő tepsinként 10 perc. Félreteszem hűlni, és közben elkészítem a krémet.
A pudingport és a cukrot felfőzöm a tejben, hozzáteszem az aromát, majd hűlni hagyom. A margarint, a cukrot és a kakaóport habosra keverem, majd a kihűlt pudinggal összeturmixolom, hogy jó krémes legyen. Az alsó lapra rákenem a krémet, és hűtőbe teszem.
Elkészítem a tejszínt. A zselatint felmelegítem, és a felvert tejszínhabba keverem. A krémre ráteszem a középső lapot, arra kenem a tejszínt, végül az utolsó lapot is ráteszem és jól lenyomkodom.
A csokit megolvasztom, belekeverem az olajat, és rákenem az utolsó lapra. Két kanálnyit félreteszek, és amikor már megdermedt egy kicsit a tetején, a többi csokit rácsorgatom. Pár órára hűtőbe teszem.

