Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csokis sütik

Krémes sütik

Csokis tejszínes szelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojást nagyon habosra keverem a cukorral és a vaníliás cukorral, majd beleszitálom a sütőporos kakaós lisztet. Három egyforma lapot sütök belőle 30×22 cm-es tepsiben, a sütési idő tepsinként 10 perc. Félreteszem hűlni, és közben elkészítem a krémet. A pudingport és a cukrot felfőzöm a tejben, hozzáteszem az aromát, majd hűlni hagyom. A margarint, a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.05.14.

Tésztához

Krém

Máz

Elkészítése

A tojást nagyon habosra keverem a cukorral és a vaníliás cukorral, majd beleszitálom a sütőporos kakaós lisztet. Három egyforma lapot sütök belőle 30×22 cm-es tepsiben, a sütési idő tepsinként 10 perc. Félreteszem hűlni, és közben elkészítem a krémet.

A pudingport és a cukrot felfőzöm a tejben, hozzáteszem az aromát, majd hűlni hagyom. A margarint, a cukrot és a kakaóport habosra keverem, majd a kihűlt pudinggal összeturmixolom, hogy jó krémes legyen. Az alsó lapra rákenem a krémet, és hűtőbe teszem.

Elkészítem a tejszínt. A zselatint felmelegítem, és a felvert tejszínhabba keverem. A krémre ráteszem a középső lapot, arra kenem a tejszínt, végül az utolsó lapot is ráteszem és jól lenyomkodom.

A csokit megolvasztom, belekeverem az olajat, és rákenem az utolsó lapra. Két kanálnyit félreteszek, és amikor már megdermedt egy kicsit a tetején, a többi csokit rácsorgatom. Pár órára hűtőbe teszem.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is