Tészta:
Keverjük ki az egész tojásokat a cukorral, majd öntsük bele az olajat, a tejet és robotgéppel jól keverjük el. Tegyük hozzá a mazsolát, majd apránként szitáljuk bele a lisztet is és óvatosan forgassuk bele.
Egy gáztepsit (31*38 cm) béleljünk ki sütőpapírral, majd simítsuk bele a masszát és 180 fokon kb 30 percig süssük. Tűpróbát végezzünk! A megsült, akkor a tésztát hagyjuk a tepsiben kihűlni.
Krém:
Egy botmixerrel keverjük össze a túrót, tegyük hozzá a tejfölt, a vajat, a porcukrot és a citrom reszelt hát, majd addig keverjük, amíg teljesen krémes állagú nem lesz.
Ezután kenjük rá a kihűlt lapra.
Máz:
Olvasszuk fel a csokoládét, majd keverjük el a tejjel és egy konyhai ecsettel kenjük rá a krém tetejére.
Ha a csokis réteg megszilárdult, akkor szeleteljük a süteményt és kínáljuk.