Elkészítése
Először elkészítjük a tölteléket. A hozzávalókat habosra keverjük, majd félretesszük.
A tésztához a tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a margarint, a tejet és a sót, és tovább keverjük. A réteslisztet a kakaóporral és a sütőporral összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojásos keverékhez.
A tészta felét sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, rákenjük a túrós tölteléket, és a tetejére egyenletesen ráöntjük a maradék kakaós tésztát. 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük.
A csokimázhoz az apróra tört csokit az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk. A megolvadt csokoládé 2/3 részét a sütemény tetejére simítjuk. A maradék csokit egy zacskóba töltjük, amelynek végén egy apró lyukat vágunk, majd átlós mintákat csurgatunk a félig megdermedt mázra.

