Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd fél cm vastagra nyújtjuk. Virág formájú kiszúróval kiszaggatjuk. Minden második korong közepét is kiszúrjuk. A tésztakorongokat sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és 180 fokon aranybarnára sütjük. A tojásfehérjét a cukorral gőz felett kemény habbá verjük. A kihűlt korongokat olvasztott csokoládéba mártjuk. Amikor a csokoládé megdermedt, az alsó lapra habot halmozunk. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.06.05.

Hozzávalók

A habhoz

A bevonáshoz

Elkészítése

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd fél cm vastagra nyújtjuk. Virág formájú kiszúróval kiszaggatjuk. Minden második korong közepét is kiszúrjuk.

A tésztakorongokat sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és 180 fokon aranybarnára sütjük.

A tojásfehérjét a cukorral gőz felett kemény habbá verjük.

A kihűlt korongokat olvasztott csokoládéba mártjuk. Amikor a csokoládé megdermedt, az alsó lapra habot halmozunk.

A tetejére egy-egy lyukas korongot teszünk, a közepébe pedig epret helyezünk – de más gyümölcs is jól illik hozzá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is