Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csokis sütik

Csokoládékenyér

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először a 7 tojás fehérjét kemény habbá verjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a 20 dkg porcukrot, és tovább verjük, amíg a hab ismét kemény nem lesz. Folyamatos keverés közben lassan hozzáöntjük a 6 dkg olvasztott vajat, és rövid ideig még verjük a masszát. Ezután beleszitáljuk a 17 dkg finomlisztet, majd hozzáadjuk a 7 dkg durvára vágott […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.04.

Hozzávalók

Elkészítése

Először a 7 tojás fehérjét kemény habbá verjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a 20 dkg porcukrot, és tovább verjük, amíg a hab ismét kemény nem lesz. Folyamatos keverés közben lassan hozzáöntjük a 6 dkg olvasztott vajat, és rövid ideig még verjük a masszát.

Ezután beleszitáljuk a 17 dkg finomlisztet, majd hozzáadjuk a 7 dkg durvára vágott diót és a 10 dkg darabkákra tördelt csokoládét. Az egészet alaposan összekeverjük, hogy egyenletes tésztát kapjunk.

A kész masszát egy előzőleg kivajazott és lisztezett őzgerincformába öntjük. Az előre bemelegített sütőben, lassú tűzön sütjük, amíg a sütemény megsül és aranybarna lesz. Miután kihűlt, a formából kivéve megszórjuk porcukorral, és már tálalhatjuk is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is