Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy jénait kivajazunk és beletépkedjük a kalácsot. Megszórjuk mazsolával, aszalt barackkal és mandulával. A tejet, tejszínt, cukrot összemelegítjük, majd belekeverjük a tojásokat és ráöntjük a kalácsra. 190 fokra előmelegített sütőben kb 20 percig sütjük. Amíg hűl, vízgőz felett csokoládét olvasztunk, majd meglocsoljuk vele a felfújtat. Tejszínhabbal tálaljuk.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2020.12.08.

Hozzávalók

Elkészítése

Egy jénait kivajazunk és beletépkedjük a kalácsot. Megszórjuk mazsolával, aszalt barackkal és mandulával. A tejet, tejszínt, cukrot összemelegítjük, majd belekeverjük a tojásokat és ráöntjük a kalácsra.

190 fokra előmelegített sütőben kb 20 percig sütjük.

Amíg hűl, vízgőz felett csokoládét olvasztunk, majd meglocsoljuk vele a felfújtat.

Tejszínhabbal tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is