Elkészítése
A babapiskótákat beáztatjuk a rumos tejbe, majd egy rétegben lerakjuk a tepsibe.
A krém elkészítése
A tejszínhabport 2 dl hideg tejjel felverjük, amíg habos nem lesz. Külön tálban a pudingporokat 8 dl tejjel kb. 3 percig erős fokozaton kikeverjük. Ezután a két masszát összeöntjük, hozzáadjuk a habfixálót, és még egy kicsit tovább keverjük.
Rétegezés
A krém felét ráöntjük az előzőleg lerakott piskótára, majd egy újabb réteg beáztatott piskótát teszünk rá. A maradék krémet a tetejére öntjük.
Hűtés
A tetejére csokireszeléket vagy kókuszreszeléket szórhatunk, illetve tejszínhabbal is díszíthetjük. Ha szeretnénk, a rétegek közé vágott diót, meggyet vagy mazsolát szórhatunk, így még gazdagabb lesz az íze, akár a somlóit is megidézheti!
Sztori
Gyakran készítek gyorsan elkészíthető édességeket családtagjaim és ismerőseim számára, ezért találtam ki ezt a receptet.
