Elkészítése
Piskóta
A tojásokból a szokásos módon piskótatésztát készítünk, amelybe belekeverjük a 15 dkg darált diót is. Egy 30×35 cm-es tepsiben tűpróbáig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
Krém
A krémhez 1 dl tejben elkeverjük a pudingport és a lisztet, majd folyamatos keverés mellett besűrítjük. A 12,5 dkg margarint kikeverjük 3 csomag vaníliás cukorral, 15 dkg darált dióval, 15 dkg porcukorral és az aromával. A vajas krémet összedolgozzuk a pudinggal, majd a kihűlt piskótára simítjuk.
Díszítés
A tetejére kandírozott diót készítünk: 5 dkg vajat felolvasztunk egy serpenyőben, hozzáadjuk a diót, és óvatosan pirítjuk, ügyelve arra, hogy ne égjen meg. Ha kihűlt, 2 csomag vaníliás cukrot adunk hozzá, és a sütemény tetejére szórjuk.
