Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Piskóta: A tojásokat szétválasztjuk, majd a fehérjéket kemény habbá verjük. A sárgákat a cukorral krémesre verjük habverővel, majd a fehérjéhez adjuk és óvatosan összekeverjük. Beleszitáljuk a lisztet, kakaóport, sütőport és óvatosan összeforgatjuk. A masszát egy 20*30 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Előmelegített sütőben, 160 fokon 20 perc alatt készre sütjük. Krém: A pudingokat a szokásos […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
5 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2018.10.30.

Piskótához

Vaníliás krémhez

Csokis krémhez

Tetejére

Elkészítése

Piskóta:

A tojásokat szétválasztjuk, majd a fehérjéket kemény habbá verjük. A sárgákat a cukorral krémesre verjük habverővel, majd a fehérjéhez adjuk és óvatosan összekeverjük.

Beleszitáljuk a lisztet, kakaóport, sütőport és óvatosan összeforgatjuk.

A masszát egy 20*30 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük.

Előmelegített sütőben, 160 fokon 20 perc alatt készre sütjük.

Krém:

A pudingokat a szokásos módon elkészítjük: felforraljuk a tejet, hozzáadjuk a kevés tejben összekevert pudingport és a cukrot.

Hagyjuk kihűlni, majd beledaraboljuk a vajat és csomómentesre keverjük robotgéppel.

Összeállítás:

A piskótát két lapra vágjuk, majd megkenjük a vanliás krémmel és egy vékony réteg csokipudingot is teszünk rá. Ráhelyezzük a piskóta tetejét és rákenjük egyenletesen a csokis pudingot.

Az étcsokit kevés olajjal, vízgőz felett megolvasztjuk és a sütire öntjük óvatosan, közben késsel elsimítjuk.

Néhány órára hűtőbe tesszük és már fogyasztható is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is