Elkészítése
Piskóta:
A tojásokat szétválasztjuk, majd a fehérjéket kemény habbá verjük. A sárgákat a cukorral krémesre verjük habverővel, majd a fehérjéhez adjuk és óvatosan összekeverjük.
Beleszitáljuk a lisztet, kakaóport, sütőport és óvatosan összeforgatjuk.
A masszát egy 20*30 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük.
Előmelegített sütőben, 160 fokon 20 perc alatt készre sütjük.
Krém:
A pudingokat a szokásos módon elkészítjük: felforraljuk a tejet, hozzáadjuk a kevés tejben összekevert pudingport és a cukrot.
Hagyjuk kihűlni, majd beledaraboljuk a vajat és csomómentesre keverjük robotgéppel.
Összeállítás:
A piskótát két lapra vágjuk, majd megkenjük a vanliás krémmel és egy vékony réteg csokipudingot is teszünk rá. Ráhelyezzük a piskóta tetejét és rákenjük egyenletesen a csokis pudingot.
Az étcsokit kevés olajjal, vízgőz felett megolvasztjuk és a sütire öntjük óvatosan, közben késsel elsimítjuk.
Néhány órára hűtőbe tesszük és már fogyasztható is.

