Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Mákos, diós sütik

Diós habos

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A piskóta hozzávalóiból szokásos módon piskótát készítünk annyi különbséggel, hogy mielőtt a tojás sárgájához forgatnánk a kemény habot előtte hozzáadjuk a darált diót és a mézet, majd végül a habot. 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük. Amíg a piskóta kisül addig elkészítjük a habot. Gőz felett a tojásfehérjéket a cukorral keményre felverjük. A habot a kisült […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.10.16.

Piskóta

Hab

A tetejére

Elkészítése

A piskóta hozzávalóiból szokásos módon piskótát készítünk annyi különbséggel, hogy mielőtt a tojás sárgájához forgatnánk a kemény habot előtte hozzáadjuk a darált diót és a mézet, majd végül a habot. 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük. Amíg a piskóta kisül addig elkészítjük a habot. Gőz felett a tojásfehérjéket a cukorral keményre felverjük. A habot a kisült piskótára simítjuk, majd meghintjük a dió és a vaníliás cukor keverékével. Egy órán át hűtőben tároljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is