Elkészítése
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 4 egyenlő részre osztjuk. Mindegyik darabot külön-külön 25×39 cm-es tepsi méretűre nyújtjuk. A kinyújtott tésztalapokat megkenjük baracklekvárral, majd megszórjuk cukros dióval.
A piskóta elkészítéséhez a tojásokat és a cukrot jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót. Ezt a piskótamasszát a diós-rudas tésztalapokra öntjük.
Előmelegített sütőben, 180 fokon megsütjük.
A bevonat elkészítéséhez a margarint, a cukrot és a tejet gőz fölött robotgéppel sűrűre keverjük. Amikor már jól besűrűsödött, hozzáadjuk a vaníliás pudingport, és addig keverjük, amíg teljesen sűrű nem lesz.
A kész bevonatot a kihűlt tésztára kenjük. Ha szeretnénk, csokoládéval is díszíthetjük a tetejét.
