Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Tésztához: 35 dkg darált háztartási keksz 10 dkg darált dió 20 dkg porcukor 3 ek cukrozatlan kakaópor 1 ek rumaroma 7-8 ek sárgabaracklekvár Krémhez: 20 dkg porcukor 20 dkg vaj 5 dkg darált dió Szóráshoz: 4 ek darált dió Elkészítése: A tészta hozzávalóit egy nagyobb tálba öntjük, majd összedolgozzuk. A krémhez habosra keverjük a vajat […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
7 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Andrea Papikné Veress
Beküldte: 2014.05.05.

Elkészítése

Hozzávalók:
Tésztához:

  • 35 dkg darált háztartási keksz
  • 10 dkg darált dió
  • 20 dkg porcukor
  • 3 ek cukrozatlan kakaópor
  • 1 ek rumaroma
  • 7-8 ek sárgabaracklekvár

Krémhez:

  • 20 dkg porcukor
  • 20 dkg vaj
  • 5 dkg darált dió

Szóráshoz:

  • 4 ek darált dió


Elkészítése:

A tészta hozzávalóit egy nagyobb tálba öntjük, majd összedolgozzuk. A krémhez habosra keverjük a vajat a porcukorral és a darált dióval.

A tésztát két réteg folpack között körülbelül 4 mm vékony, téglalapra nyújtjuk, majd a diós krémet egyenletesen eloszlatjuk rajta és a hosszabbik oldaláról feltekerjük.

Megszórjuk darált dióval és folpackba csomagolva pár óráig a hűtőben pihentetjük.

Pihentetés után egy éles késsel szeletelhető.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Andrea Papikné Veress
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is