Elkészítése
A pudingport 7 dl tejjel és 2 evőkanál cukorral sűrűre főzzük, majd hagyjuk hűlni. A 7 tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojássárgáját. Ezután belekeverjük a lisztet, amibe előzőleg elkevertük a sütőport, a morzsát és a darált diót. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és megsütjük a piskótát.
A habtejszínt 2 evőkanál cukorral kemény habbá verjük, és óvatosan belekeverjük a kihűlt pudingot. A krém felét rákenjük a piskótára, majd a rumos kávéba mártott babapiskótákat sorban rárakjuk a krémes tésztára. Végül a megmaradt krémet rákenjük a piskóta tetejére, és csokireszelékkel megszórjuk.
Hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek.
Jó étvágyat kívánunk!
