Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A margarint, a cukrot, a vaníliás cukrot és a tojásokat habosra keverjük. Ezután hozzáadjuk a darált diót, a citromlevet, a tejet, és végül a sütőporral elkevert lisztet. Az egészet alaposan összekeverjük, hogy sima tésztát kapjunk. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és egyenletesen elsimítjuk. A tetejét megszórjuk kimagozott meggyel és mandulapehellyel. Ha mandula helyett vágott […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.01.31.

Hozzávalók

Továbbá

Elkészítése

A margarint, a cukrot, a vaníliás cukrot és a tojásokat habosra keverjük. Ezután hozzáadjuk a darált diót, a citromlevet, a tejet, és végül a sütőporral elkevert lisztet. Az egészet alaposan összekeverjük, hogy sima tésztát kapjunk.

A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és egyenletesen elsimítjuk. A tetejét megszórjuk kimagozott meggyel és mandulapehellyel. Ha mandula helyett vágott diót szeretnénk használni, az is remekül illik hozzá.

Előmelegített sütőben, 180 fokon sütjük, amíg tűpróbával nem ellenőrizzük, hogy elkészült (kb. 25-30 perc). A sütemény teteje szép aranybarna és roppanós lesz.

Szeletelve, frissen kínáljuk. Jó étvágyat!

Tepsi méret: 20×30 cm

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is