Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojássárgáját cukorral és hideg mézzel alaposan kikeverjük. Hozzáadjuk a szódabikarbónát, lisztet és diót, majd óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét. Az így kapott masszát sütőpapírral bélelt közepes tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben készre sütjük. Krém: A tej felét felforraljuk, a másik felébe pedig elkeverjük a pudingport. Amikor a tej felforrt, lehúzzuk a tűzről, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.06.

Hozzávalók

Krém

Tetejére

Elkészítése

A tojássárgáját cukorral és hideg mézzel alaposan kikeverjük. Hozzáadjuk a szódabikarbónát, lisztet és diót, majd óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét. Az így kapott masszát sütőpapírral bélelt közepes tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben készre sütjük.

Krém:

A tej felét felforraljuk, a másik felébe pedig elkeverjük a pudingport. Amikor a tej felforrt, lehúzzuk a tűzről, hozzákeverjük a pudinggal elkevert tejet, majd visszatesszük a tűzre, és besűrítjük. A vajat kikeverjük a cukorral, majd a kihűlt pudingkrémhez keverjük. Ezután óvatosan hozzáforgatjuk a felvert tejszínhabot, és a krémet a kihűlt tésztára simítjuk.

Tetejére:

A vajat felolvasztjuk a csokoládéval, és a krém tetejére kenjük. A süteményt 2-3 órára hűtőbe tesszük, majd szeleteljük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is