Tészta:
Vízgőz felett a tojást, tejet, mézet, cukrot, vajat összemelegítjük és addig kevergetjük, amíg egynemű nem lesz.
A darált diót a liszttel és a szódabikarbónával összekeverjük, majd a még forró mézes masszába belekeverjük. Ha nagyon ragadna a tészta, akkor egy kevés lisztet még adhatunk hozzá.
4 részre osztjuk, majd lisztezett deszkán kinyújtjuk tepsi méretűre (20*30 cm) a lapokat.
180 fokra előmelegített tepsiben, tepsi hátán kb 5-7 perc alatt egyenként megsütjük a lapokat.
Krém:
A krémhez a pudingporokat kevés tejjel kikeverjük, majd hozzáadjuk a többi tejet és a cukrot, majd sűrűre felfőzzük.
A vajat kihabosítjuk és a kihűlt krémmel összekeverjük.
Összeállítás:
A lapokat a krémmel megtöltjük, és csokimázzal bevonjuk a tetejét.
A csokikat darabokra törjük, majd a vajjal és az étolajjal együtt, mikróban felolvasztjuk és simára keverjük.
Legalább 5-6 óra kell, hogy összepuhuljon a sütemény, de legjobb egy éjszakát pihentetni hűvös helyen vagy hűtőben.