Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: A piskótához: 6 tojás 15 dkg darált dió 30 dkg porcukor 30 dkg liszt 2 evőkanál baracklekvár 9 evőkanál víz 1 csomag sütőpor Krém: 4 dl tej 20 dkg kristálycukor 1 csomag bourbon vaníliás cukor 5 db tojássárgája 1 csomag vanília puding 5 dl habtejszín 1 csomag zseléfix Elkészítése: A piskótánál a tojások sárgáját […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Bagyinszkine Molnar Eva
Beküldte: 2014.07.28.

Elkészítése

Hozzávalók:
A piskótához:

  • 6 tojás
  • 15 dkg darált dió
  • 30 dkg porcukor
  • 30 dkg liszt
  • 2 evőkanál baracklekvár
  • 9 evőkanál víz
  • 1 csomag sütőpor

Krém:

  • 4 dl tej
  • 20 dkg kristálycukor
  • 1 csomag bourbon vaníliás cukor
  • 5 db tojássárgája
  • 1 csomag vanília puding
  • 5 dl habtejszín
  • 1 csomag zseléfix


Elkészítése:

A piskótánál a tojások sárgáját a cukorral lassan hozzáadagolva a vizet, jó habosra kikavarjuk, hozzákavarjuk a lekvárt, sütőporral elkevert lisztet, diót és végül a habbá vert tojásfehérjét.

Előmelegített sütőben közepes tepsiben megsütjük.

A krémhez a pudingot a tojássárgájával, cukorral, vaníliával és 1 dl tejjel elkeverjük. A többi tejet langyosítjuk, és hozzá adjuk a pudingot. Felfőzzük, majd hűtjük. A tejszínt felverjük, közben hozzá adjuk a zseléfixet is.

A krémmel összekeverjük, és a diós lapra kenjük. Díszíthetjük is a krémmel a tetejét. Jó étvágyat hozzá. 🙂

[box style=”info”]A krémbe keverhetünk ananász darabkákat, nagyon finom lesz tőle a sütink.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Bagyinszkine Molnar Eva
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is