Elkészítése
A szalalkálit feloldjuk a tejben, majd a többi hozzávalóval együtt tésztává gyúrjuk.
A tésztát 5 részre osztjuk. Egyesével 30*30 cm-es lapokká nyújtjuk, majd tepsi hátán 180 fokon kb 10-12 perc alatt megsütjük.
A krémhez a cukrot a tejjel felfőzzük, hozzáadjuk a diót, amiben előzőleg elkevertük a lisztet. Pár percig főzzük, majd a citromhéjjal ízesítjük és félig kihűtjük.
Hozzáadjuk a vajat, amivel jó habosra keverjük, végül a rummal ízesítjük.
Megtöltjük a lapokat a kerémmel, majd a végén a csokit az olajjal a mikróban összeolvasztjuk. Lól összekeverjük és ráöntjük a süteményre, majd elsimítjuk.
Másnap szeleteljük. Addigra a lapok szépen megpuhulnak.
Jó étvágyat kívánok!










