Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Mákos, diós sütik

Diós rakottas

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit jó alaposan összedolgozzuk. A fehérjét nem kell habbá verni! Zsírozott, lisztezett tepsiben, előmelegített sütőben, 175 fokon 25-30 perc alatt megsütjük (tűpróbával ellenőrizzük). Ha a tészta megsült, a tepsiben hagyjuk kihűlni, és ott is töltjük meg. A sárga krémhez a pudingot a tojássárgákkal és 10 dkg cukorral felfőzzük. A margarint a maradék cukorral […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.03.05.

Tésztához

Sárga krémhez

Csokis krém

Elkészítése

A tészta hozzávalóit jó alaposan összedolgozzuk. A fehérjét nem kell habbá verni! Zsírozott, lisztezett tepsiben, előmelegített sütőben, 175 fokon 25-30 perc alatt megsütjük (tűpróbával ellenőrizzük). Ha a tészta megsült, a tepsiben hagyjuk kihűlni, és ott is töltjük meg.

A sárga krémhez a pudingot a tojássárgákkal és 10 dkg cukorral felfőzzük. A margarint a maradék cukorral habosra keverjük, majd a sárga masszához adjuk. Az egészet jó alaposan összedolgozzuk.

A csokis krémhez a pudingot tejjel sűrűre főzzük, és belekeverjük az olvasztott csokoládét. Jól felfőzzük, majd hűlni hagyjuk. A margarint 10 dkg cukorral habosra keverjük, majd a pudinghoz dolgozzuk.

A tepsiben kihűlt tésztát megkenjük az összes sárga krémmel, ezután befedjük a háztartási keksszel, majd erre egyenletesen rásimítjuk a csokoládés krémet, és kókuszreszelékkel szórjuk meg. Hideg helyen tároljuk, és másnap vizes késsel kockára szeleteljük.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is