A tészta hozzávalóit jó alaposan összedolgozzuk. A fehérjét nem kell habbá verni! Zsírozott, lisztezett tepsiben, előmelegített sütőben, 175 fokon 25-30 perc alatt megsütjük (tűpróbával ellenőrizzük). Ha a tészta megsült, a tepsiben hagyjuk kihűlni, és ott is töltjük meg.
A sárga krémhez a pudingot a tojássárgákkal és 10 dkg cukorral felfőzzük. A margarint a maradék cukorral habosra keverjük, majd a sárga masszához adjuk. Az egészet jó alaposan összedolgozzuk.
A csokis krémhez a pudingot tejjel sűrűre főzzük, és belekeverjük az olvasztott csokoládét. Jól felfőzzük, majd hűlni hagyjuk. A margarint 10 dkg cukorral habosra keverjük, majd a pudinghoz dolgozzuk.
A tepsiben kihűlt tésztát megkenjük az összes sárga krémmel, ezután befedjük a háztartási keksszel, majd erre egyenletesen rásimítjuk a csokoládés krémet, és kókuszreszelékkel szórjuk meg. Hideg helyen tároljuk, és másnap vizes késsel kockára szeleteljük.
Jó étvágyat!