Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd annyi tejet adunk hozzá, hogy könnyen nyújtható legyen. A tésztát hat egyenlő részre osztjuk, és két lapot gáztepsi méretűre kinyújtunk. Ezeket a tepsi hátulján világosra sütjük. A maradék tésztadarabokat egyenként kinyújtjuk a kisütött lapoknak megfelelő szélességben, majd a töltelékkel megtöltjük és bejglihez hasonlóan feltekerjük. A töltelék alapanyagait előzőleg csak egyszerűen […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.01.16.

Hozzávalók

A töltelékhez

A krémhez

Elkészítése

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd annyi tejet adunk hozzá, hogy könnyen nyújtható legyen. A tésztát hat egyenlő részre osztjuk, és két lapot gáztepsi méretűre kinyújtunk. Ezeket a tepsi hátulján világosra sütjük.

A maradék tésztadarabokat egyenként kinyújtjuk a kisütött lapoknak megfelelő szélességben, majd a töltelékkel megtöltjük és bejglihez hasonlóan feltekerjük. A töltelék alapanyagait előzőleg csak egyszerűen össze kell keverni. A tekercseket egymás mellé helyezzük egy tepsibe, és 180 fokon szép pirosra sütjük.

A krémhez a tejben felfőzzük a pudingot, majd amikor langyosra hűlt, kihabosítjuk a margarinnal és a porcukorral. Az egyik kisült lapra rákenjük a vaníliás krém felét, majd ráfektetjük a kisütött tekercseket. Erre simítjuk a maradék krémet, és befedjük a másik lappal. A tetejére olvasztott csokoládét simítunk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is