A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd annyi tejet adunk hozzá, hogy könnyen nyújtható legyen. A tésztát hat egyenlő részre osztjuk, és két lapot gáztepsi méretűre kinyújtunk. Ezeket a tepsi hátulján világosra sütjük.
A maradék tésztadarabokat egyenként kinyújtjuk a kisütött lapoknak megfelelő szélességben, majd a töltelékkel megtöltjük és bejglihez hasonlóan feltekerjük. A töltelék alapanyagait előzőleg csak egyszerűen össze kell keverni. A tekercseket egymás mellé helyezzük egy tepsibe, és 180 fokon szép pirosra sütjük.
A krémhez a tejben felfőzzük a pudingot, majd amikor langyosra hűlt, kihabosítjuk a margarinnal és a porcukorral. Az egyik kisült lapra rákenjük a vaníliás krém felét, majd ráfektetjük a kisütött tekercseket. Erre simítjuk a maradék krémet, és befedjük a másik lappal. A tetejére olvasztott csokoládét simítunk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!