A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 4 egyenlő részre osztjuk. Minden részt 25 x 39 cm-es tepsi méretűre nyújtunk. A tésztákat baracklekvárral megkenjük, majd cukros dióval megszórjuk, és egyenként feltekerjük, mint a bejglit. A kész rudakat tepsibe helyezzük.
A piskóta hozzávalóiból a tojásokat cukorral jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, és simára keverjük. A piskótamasszát a rudakra öntjük, és előmelegített sütőben 180°C-on készre sütjük.
Bevonat:
A margarint a cukorral és a tejjel gőz felett (robotgéppel) addig keverjük, amíg jó sűrű lesz. Amikor sűrűsödik, hozzákeverjük a vaníliás pudingport, és addig keverjük, míg teljesen besűrűsödik.
A kihűlt tésztára rákenjük a bevonatot, majd olvasztott csokoládéval díszíthetjük.
Jó étvágyat kívánok!