Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Mákos, diós sütik

Diós tallér

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A lisztet, cukrot, puha vajat és tojássárgákat sima tésztává dolgozzuk, majd fél órára a hűtőszekrénybe tesszük. Ezután a tésztát vékonyra nyújtjuk, és annyi karikát szaggatunk ki, amennyit csak tudunk. Sütőpapírral kibélelt tepsibe rakjuk. A tojásfehérjéket a porcukorral kemény habbá verjük, majd belekeverjük az őrölt diót. A diós habot habzsákba rakjuk, és nyomjunk apró halmokat a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.04.24.

Hozzávalók

Tetejére

Elkészítése

A lisztet, cukrot, puha vajat és tojássárgákat sima tésztává dolgozzuk, majd fél órára a hűtőszekrénybe tesszük. Ezután a tésztát vékonyra nyújtjuk, és annyi karikát szaggatunk ki, amennyit csak tudunk. Sütőpapírral kibélelt tepsibe rakjuk.

A tojásfehérjéket a porcukorral kemény habbá verjük, majd belekeverjük az őrölt diót. A diós habot habzsákba rakjuk, és nyomjunk apró halmokat a tésztakarikák tetejére. 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük. Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is