Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: az aljára 3-4 szem alma cikkekre vágva és egy marék durvára vagdalt dió a tetejére 3-4 szem alma cikkekre vágva Tészta: 30 dkg reszelt alma 10 dkg kókuszreszelék 10 dkg őrölt zabpehely 10 dkg darált dió (vagy összesen 30 dkg liszt) 1 zacskó sütőpor (15,5 g) 4 tojás 5 evőkanálnyi eritrit 5 evőkanálnyi nádmelaszos […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
hogymegtudjuknezniblog
Beküldte: 2016.10.22.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • az aljára 3-4 szem alma cikkekre vágva és egy marék durvára vagdalt dió
  • a tetejére 3-4 szem alma cikkekre vágva

Tészta:

  • 30 dkg reszelt alma
  • 10 dkg kókuszreszelék
  • 10 dkg őrölt zabpehely
  • 10 dkg darált dió (vagy összesen 30 dkg liszt)
  • 1 zacskó sütőpor (15,5 g)
  • 4 tojás
  • 5 evőkanálnyi eritrit
  • 5 evőkanálnyi nádmelaszos barnacukor (vagy összesen 20 dkg cukor)
  • 2 kávéskanálnyi fahéj


Elkészítése:

A kókuszreszeléket, a zabpehely őrleményt és a darált diót elkeverjük a sütőporral.

A tojásokat a cukorral és a fahéjjal habosra keverjük, majd beletesszük a reszelt almát és egyenletes masszává kavargatjuk.

Egy kerek tortaformát (24-25 cm átmérő) sütőpapírral kibélelünk, rászórjuk a diót, kirakjuk az almacikkekkel, rátöntjük a masszát, elegyengetjük és a tetejét is kirakjuk almaszeletekkel.

Hőlégkeveréssel, előmelegítés nélkül 180 fokon, 30-40 percig sütjük (tűpróba).
[box style=”info”]Természetesen csak cukorral vagy csak cukorpótlóval is süthetjük.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tél Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Reggeli
hogymegtudjuknezniblog
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is