Elkészítése
Tészta:
A margarint a cukorral habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat és ezekkel is eldolgozzuk. A sütőporral elkevert lisztet is hozzákeverjük, majd a tejet és simára keverjük az egészet. A muffonformába papírkapszlikat teszünk és a masszával a formáka 3/4-ig töltjük meg.
180 fokra előmelegített sütőben sütjük kb 20-25 perc alatt, majd hagyjuk kihűlni.
Krém:
Habosra keverjük a margarint a cukorral, majd hozzáadjuk a kakaóport, mézet és a gőz felett megolvasztott csokoládét, amit előtte hagytunk langyosra hűlni. Mindezt jól kihabosítjuk és végül a felvert tejszínt is beledolgozzuk.
Hűtőben pihentetjük, míg a cukrot megolvasztjuk és sütőpapíron elkenve hagyjuk megszilárdulni, majd összetörjük.
Díszítés:
Habzsákba töltjük a krémet, a muffinok tetejére nyomjuk, majd cukorszilánkokkal díszítjük.








