Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütemény receptek

Dödöszka

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vajas-tejes-vizes keveréket sóval felforraljuk, majd hozzáadjuk a kukoricadarát. Jól elkeverjük, főzzük egy rövid ideig, majd letakarjuk, és hagyjuk kihűlni. Amíg a puliszka hűl, megpucoljuk és felaprítjuk a hagymát, a paprikát és a fokhagymát. Az egészet olajon, sóval, borssal megdinszteljük, közben aláöntünk egy deci vizet. Amikor a hagyma megpuhult, hozzáadjuk a pirospaprikát és a paprikakrémet, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.05.

Hozzávalók

Elkészítése

A vajas-tejes-vizes keveréket sóval felforraljuk, majd hozzáadjuk a kukoricadarát. Jól elkeverjük, főzzük egy rövid ideig, majd letakarjuk, és hagyjuk kihűlni.

Amíg a puliszka hűl, megpucoljuk és felaprítjuk a hagymát, a paprikát és a fokhagymát. Az egészet olajon, sóval, borssal megdinszteljük, közben aláöntünk egy deci vizet. Amikor a hagyma megpuhult, hozzáadjuk a pirospaprikát és a paprikakrémet, majd még egy kicsit főzzük.

A puliszkából vizes evőkanállal galuskaformákat szaggatunk, és azokat a hagymás-paprikás keverékhez adjuk. Az egészet öt percig fedő alatt főzzük, majd fél órára pihenni hagyjuk, hogy a galuskák jól átjáródjanak a szafttal.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is