Elkészítése
A cukrot a tojásokkal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a meglangyosított mézet, és alaposan elkeverjük. Belereszeljük az étcsokoládét, majd fokozatosan hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, és sima masszává dolgozzuk.
A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, körülbelül fél cm vastagságban. Előmelegített sütőben, 175 fokon 25-30 percig sütjük. Amikor a tészta megsült, hagyjuk teljesen kihűlni.
A cukormáz elkészítése:
A citromlevet annyi porcukorral keverjük össze, hogy sűrű, sima masszát kapjunk, ami tejföl állagú. A kihűlt tésztát vékonyan bevonjuk a cukormázzal, és hagyjuk megszilárdulni.
Amikor a máz megszilárdult, a tésztát dominó méretű téglalapokra vágjuk. Gőz fölött megolvasztjuk az étcsokoládét, és pöttyöket rajzolunk a szeletek tetejére, hogy dominó mintát kapjunk.
