Elkészítése
A tészta hozzávalóit egy nagy tálban alaposan összegyúrjuk, amíg egyenletes, sima állagú tésztát nem kapunk. A tésztát három egyenlő részre osztjuk, majd mindegyik adagot egyenként elnyújtjuk. A kinyújtott tésztalapokat kivajazott, lisztezett tepsi hátulján vagy sütőpapíron helyezzük el, és előmelegített sütőben megsütjük. Ügyeljünk rá, hogy a lapok szépen átsüljenek, de ne legyenek túl sötétek.
A krém elkészítéséhez a tejet a liszttel simára keverjük, majd közepes lángon folyamatos keverés mellett összefőzzük, amíg besűrűsödik. Ezután hagyjuk teljesen kihűlni. Közben a margarint a porcukorral és vaníliás cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt lisztes krémet, és alaposan összedolgozzuk. A csokoládét késsel apró darabokra vágjuk vagy lereszeljük, és óvatosan beleforgatjuk a krémbe.
A megsült tésztalapokat egymásra helyezzük, és mindegyik réteget megkenünk a csokoládés krémmel. A sütemény tetejére csokoládémázat készítünk. Ehhez a cukrot a tejjel összefőzzük, majd hozzáadjuk a kakaóport és a margarint, és addig keverjük, amíg a máz sima és fényes lesz. A kész csokoládémázat egyenletesen eloszlatjuk a sütemény tetején, vagy tortabevonóval vonjuk be.
A kész süteményt hagyjuk egy kicsit állni, hogy a rétegek összeérjenek, majd szeletelve tálaljuk.

