Elkészítése
Készítsük el a piskótát 5 tojásból, 5 evőkanál cukorból, 5 evőkanál lisztből, és a sütőpor felével. A masszát jól keverjük el, majd süssük készre.
Ezzel párhuzamosan keverjük össze a másik adag piskótatésztát ugyanígy, de ehhez adjunk hozzá 3 evőkanál kakaóport, majd süssük meg ezt a piskótát is.
Közben 3 dl tejjel keverjük ki a pudingporokat, és főzzük meg a pudingot. Amíg hűl, keverjük habosra a margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd osszuk két egyenlő részre.
Ha a puding kihűlt, keverjük össze az egyik rész margarinos-cukros masszával, majd a másikkal is.
A sütemény összeállításakor helyezzük az egyik piskótát a tálcára, kenjük meg az egyik adag krémmel, helyezzük rá a másik piskótát, majd a másik adag krém következik.
A tetejére gőz fölött olajban vagy margarinban felolvasztott csokoládét vagy bevonót öntünk. Ez a könnyen elkészíthető sütemény akár tortaként is megállja a helyét.
