Elkészítése
Hozzávalók:
- 205 g gluténmentes lisztkeverék
- 50 g porcukor
- 80 g puha vaj
- 1 közepes tojás
- 50 g gluténmentes étcsokoládé
- 5 g vaníliás cukor (0,5 csomag)
- 3 g sütőpor (1 tk)
- olvasztott csoki (csurgatáshoz)
Elkészítése:
A puha vajat kikeverjük a tojással, a cukorral és a vaníliás cukorral. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztkeveréket, az apróra vágott étcsokoládét és jól összegyúrjuk az egészet.
Kis gombócokat formázunk és sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk kicsit távolabb egymástól. Tenyérrel ellapítjuk a gombócokat.
180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt szép világosra sütjük.
Olvasztott csokival megcsurgatjuk.
[box style=”info”]Igazi teához való keksz lett a végeredmény.[/box]

