Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Duplán pudingos, töltött virágok recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Tészta:

  • 25 dkg margarin
  • 10 dkg porcukor
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 25 dkg finomliszt
  • 10 dkg pudingpor (ízléstől függően bármilyen ízű lehet)

Puncsos krém:

  • 5 dkg margarin
  • 15 dkg porcukor
  • 4 evőkanál habtejszín (folyékony )
  • 1 csomag hidegen keverhető puncsízű pudingpor
  • 1 evőkanál rum

Vaníliás krém:

  • 5 dkg margarin
  • 15 dkg porcukor
  • 4 evőkanál habtejszín (folyékony )
  • 1 csomag hidegen keverhető vaníliaízű pudingpor

Elkészítése

A margarint a porcukorral, vaníliás cukorral krémesre keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a pudingport.

Kinyújtjuk 4 mm vastagra a tésztát, majd kiszaggatjuk és 170 fokon 6-7 percig sütjük.

A krémeket egyenkéknt elkészítjük. A margarint habosra keverjük a porcukorral, pudinggal, rummal, majd fokozatosan hozzáadjuk a tejszínt is és stabil krémmé keverjük.

A kekszeket megtöltjük a krémmel, majd enyhén meghintjük porcukorral.

https://receptneked.wps.hu/edes-sutemenyek/duplan-pudingos-toltott-viragok/