Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tésztához felforraljuk a vizet a vajjal és fűszerezzük. A tűzről levéve kis adagokban hozzáadjuk a lisztet állandóan keverve. Néhány percre visszatesszük a tűzhelyre és addig kavargatjuk, amíg leválik a tészta az edény falától és kihűtjük. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat és jól kidolgozzuk Előmelegítjük a sütőt 200 fokra. Nyomózsákba tesszük a masszát és kis halmokat […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
10 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Malnahab
Beküldte: 2020.12.21.

Tésztához

Krémhez

Elkészítése

A tésztához felforraljuk a vizet a vajjal és fűszerezzük. A tűzről levéve kis adagokban hozzáadjuk a lisztet állandóan keverve.

Néhány percre visszatesszük a tűzhelyre és addig kavargatjuk, amíg leválik a tészta az edény falától és kihűtjük.

Egyenként hozzáadjuk a tojásokat és jól kidolgozzuk

Előmelegítjük a sütőt 200 fokra.

Nyomózsákba tesszük a masszát és kis halmokat formálunk sütőpapírral bélelt tepsibe, hézagokat hagyva a fánkok között.

Sütőbe toljuk és 10 percig magas hőfokon sütjük, majd a következő 20 percig 180 fokra levesszük a hőfokot és készre sütjük.

Miután kihűlt félbe vágjuk és megtöltjük a krémmel.

A felolvadt vajon kevés ideig kevergetjük a lisztet, majd felöntjük a tejszínnel, fűszerezzük és simára keverjük a mustárokkal és a szardella pasztával, felforraljuk, sűrűre főzzük.

Kihűtjük és megtöltjük a fánkokat a krémmel és olívabogyóval gazdagítjuk.

1-2 óráig pihentetjük hideg helyen.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Malnahab
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is