Hozzávalók:
- 2 tojás
- 1 dl cukor
- 1 dl liszt
Töltelék:
- 10 dkg túró
- 1 narancs reszelt héja
- 1,5 ek cukor
- 1 ek tejföl
- csokis mazsola
Elkészítése:
A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
A tojásokat habosra keverjük a cukorral, majd a lisztet is hozzáadjuk. Egy tepsit sütőpapírral bélelünk, vagy teflon tepsit is használhatunk. A tésztából 7-8 cm átmérőjű korongokat simítunk a tepsibe.
5 percig sütjük, csak figyeljük rá, ha a széle kezd barnulni akkor vegyük ki. Lapáttal emeljük le a korongokat a tepsiről és formázzunk belőle tölcséreket. Óvatosan csináljuk, nehogy megégessük magunkat. Gyorsan dolgozzunk, mert hamar megkeményednek.
A krém hozzávalóit összekeverjük, a mazsola kivételével. Beletöltjük a tölcsérekbe, majd a mazsolával díszítjük.