lőször az egész tojásokat csipetnyi sóval és cukorral habosra keverjük. Miután a tojásos keverék habos és könnyű lett, hozzáadjuk a tejfölt, és egynemű masszává dolgozzuk össze. Ezután a sütőporral elkevert lisztet átszitáljuk a keverékhez, majd az egészet alaposan összekeverjük, hogy sima tésztát kapjunk.
A kész tésztát sütőpapírral bélelt, vagy kevés zsírral kikent és lisztezett kisebb méretű tepsibe öntjük, és egyenletesen elsimítjuk. A tetejét bármilyen kéznél lévő gyümölccsel kirakjuk, amit éppen használni szeretnénk.
Ezt követően a tetejét megszórjuk mandulás-cukros keverékkel, ami extra ízt ad a süteménynek. Az előmelegített sütőbe helyezzük, és közepesnél kissé magasabb hőmérsékleten körülbelül 25-30 perc alatt megsütjük.
Amikor langyosra hűlt, ízlés szerint szeletekre vágjuk, és tálaljuk.