Elkészítése
A natúr vajkrémet és a habtejszínt habverővel alaposan összekeverjük, ízlés szerint kevés cukorral ízesítjük. Mivel a habtejszín alapból édesített, óvatosan adagoljuk a cukrot. A Hullala habtejszín különösen ajánlott, mert ezzel az állag és az íz is kiváló.
Frissen főzött kávéba beleöntjük a rumot, és kevés cukorral ízesítjük. A babapiskótákat egy pillanatra belemártjuk a kávéba, majd egy üvegtálba helyezzük őket.
A babapiskóták tetejére egy réteg krémet simítunk, majd újabb réteg belemártott babapiskótát helyezünk rá. Ezt a rétegezést addig folytatjuk, amíg a krém el nem fogy. Általában két réteget készítünk, de ha dupla adaggal dolgozunk, akár több réteg is lehet.
Végül a tetejét fahéjjal díszítjük.
Jó étvágyat kívánok!
