Elkészítése
A darált kekszet összegyúrjuk a cukorral, margarinnal és kevés tejjel, annyival, hogy linzertészta keménységű tésztát kapjunk. Egy közepes (30 x 30 cm-es) tepsit vagy nagyobb pie formát megszórunk egy kevés darált keksszel, hogy ne ragadjon le, majd a keksztésztát belenyomkodjuk az aljára.
A túrót, ha nagyon darabos, botmixerrel krémesítjük, majd összekeverjük a porcukorral és vaníliás cukorral. Ezután hozzáadjuk a felvert habtejszínt, és a kekszre simítjuk.
Az Aranka krémport a tejjel egy elektromos habverővel alaposan, hosszú ideig keverjük, hogy minél keményebb krémet kapjunk. Ezt a túrókrém tetejére simítjuk.
Végül a habtejszínt felverjük a porcukorral, és a vaníliás krém tetejére kenjük. A desszert tetejére reszelt csokoládét szórunk, majd a hűtőbe tesszük tálalásig.
