A tészta hozzávalóit kevés tejjel összegyúrjuk, hogy jól nyújtható tésztát kapjunk. Négy részre osztjuk, majd egyenként lapokat sütünk belőle. A krémhez a lisztet simára keverjük a tejben, majd felfőzzük, és hagyjuk kihűlni. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt, főtt krémet és a rumaromát, és alaposan összedolgozzuk. A krémmel megtöltjük a lapokat, rétegezve egymásra.
A máz elkészítéséhez a margarint felolvasztjuk, hozzáadjuk a porcukrot, a tejet és a kakaóport, és alacsony hőfokon felfőzzük, folyamatosan kevergetve, nehogy megégjen. Beletördeljük a sportszeleteket, és addig keverjük, amíg a csokoládé teljesen felolvad. A langyos mázat egyenletesen rákenjük a tészta tetejére, majd hűtőbe tesszük. Másnap szeleteljük, így lesz tökéletesen összeérve.