Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Epres sütik

Piskóták

Eper krémmel töltött piskóta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

Előmelegítem a sütőt 180 fokra A tojásfehérjéket nagy tálba, a sárgákat pohárba teszem. Jól felverem a fehérjéket a cukorral, hozzáadom a sárgákat, a vizet, a kakaót, a sütőport és végül a lisztet. Beleöntöm a tésztát a tepsibe, kb 20-30 perc alatt készre sütöm, de érdemes ránézni, mert minden sütő más. Villával vagy hústűvel a közepébe […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.04.08.

Piskóta

Krém

Elkészítése

Előmelegítem a sütőt 180 fokra

A tojásfehérjéket nagy tálba, a sárgákat pohárba teszem. Jól felverem a fehérjéket a cukorral, hozzáadom a sárgákat, a vizet, a kakaót, a sütőport és végül a lisztet.

Beleöntöm a tésztát a tepsibe, kb 20-30 perc alatt készre sütöm, de érdemes ránézni, mert minden sütő más.

Villával vagy hústűvel a közepébe szúrok, ha nem marad tészta az eszközön, kész a piskóta.

Krém:

A tejet felforralom, közben a pudingokat kikeverem egy kevés tejjel és 2-3 evőkanál cukorral. Amikor felforrt beleöntöm a masszát és jó keményre főzöm a pudingot, a tűzről levéve hozzákeverem a vajat és jól lehűtöm.

Közben az eper felét felkockázom és szűrőbe teszem, hogy lecsepegjen majd a kihűlt pudinghoz keverem.

A piskótát kettévágom, megkenem a pudinggal a tetejét és az oldalát is. A habot felverem, majd habzsák segítségével bevonom vele a süteményt. A maradék eperrel díszítem.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is